Landet For Længe Siden (1988) Se Fuld Film

Download fuld Landet For Længe Siden i HD-kvalitet. Fuld streaming Landet For Længe Siden i high definition kvalitet. Spille streaming Landet For Længe Siden i video i høj kvalitet. Spille film Landet For Længe Siden i bedste video format. Online streaming Landet For Længe Siden i high definition-format.


Det er klart, en fuld beskrivelse af Landet For Længe Siden nedenfor:
  • Original titel : The Land Before Time
  • Film titel : Landet For Længe Siden
  • År for film : 1988
  • Genrer af film : Eventyr, Animation, Familie,
  • Status for film : Released
  • Udgivelsesdato for film : 1988-11-17
  • Virksomheder af film : Universal Pictures, Sullivan Bluth Studios, U-Drive Productions, Amblin Entertainment, Lucasfilm,
  • Landene i film : Ireland, United States of America,
  • Sprog af film : English,
  • Varighed film : 66 Min
  • Gennemsnitlig stemme af film : 7
  • Youtube ID film : R2LWRFHbKF0
  • Oversættelse af film : EN,DE,FR,IT,NO,SV,PT,NL,DA,ES,RU,FI,HU,HE,PL,JA,
  • Cast af film :Judith Barsi (Ducky), Helen Shaver (Littlefoot's Mother), Gabriel Damon (Littlefoot), Pat Hingle (Narrator), Will Ryan (Petrie), Burke Byrnes (Daddy Topps), Candace Hutson (Cera), Bill Erwin (Grandfather)
Et nyt eventyr ser dagens lys Vi befinder os i tidsalderens begyndelse, da dinosaurerne levede. Verden var fuld af eventyr og fantasi, men også af farer og fjendtlighed. For den lille dinosaurus Lillefod, en af de sidste af sin art, er det en besværlig tid.

0095489

Landet For Længe Siden er det bedste film udskilles af Universal Pictures, Sullivan Bluth Studios, U-Drive Productions, Amblin Entertainment, Lucasfilm, der har en beskrivelse af filmen er "Et nyt eventyr ser dagens lys Vi befinder os i tidsalderens begyndelse, da dinosaurerne levede. Verden var fuld af eventyr og fantasi, men også af farer og fjendtlighed. For den lille dinosaurus Lillefod, en af de sidste af sin art, er det en besværlig tid. Hans mål er Den Store Dal langt ude i bjergene, hvor der stadig er grønt og frodigt, og hvor ondskaben ikke findes. På hans vej lurer farer og onde dinosaurer, men han møder også gode venner, som gør ham selskab på rejsen. "Landet for længe siden" er en fantasifuld fortryllende fortælling for hele familien, tegnet af den verdens berømte Don Bluth.". Filmen er produceret med fremragende grafisk kvalitet, bedste kvalitet af lyd og størst bedste skuespillere.

Efter jeg første finde ud af om denne film er jeg ikke helt sikker hvis jeg h idé eller ingen. Efter at have set det Der er at tale at faktisk jeg virkelig sætter pris. Jeg helt klart anbefale denne film for dem, der herunder genre Eventyr, Animation, Familie, . Stol på ser det for ingenting blot ved klikke indsende og tilmeld, du har mulighed for at ser en masse nyeste filmtitler som en gave.

... Se streaming Landet For Længe Siden i bedste look videoformat 720p ....




Animation : Jeff Topping, Producer : Don Bluth, Animation : Darlie Brewster, Production Design : Don Bluth, Editor : Dan Molina, Story : Tony Geiss, Screenplay : Stu Krieger, Editor : John K. Carr, Casting : Nancy Nayor, Producer : Gary Goldman, Original Music Composer : James Horner, Executive Producer : George Lucas, Animation : Mick Cassidy, Executive Producer : Steven Spielberg, Story : Judy Freudberg, Producer : John Pomeroy, Director : Don Bluth
Selvfølgelig, nu du kan se film involverer Landet For Længe Siden helt længde og har den link til dette video Landet For Længe Siden i HD-format.


Tags: dinosaurier, vulkan, loss of mother, tyrannosaurus rex, earthquake, primitive time,

0 Response to "Landet For Længe Siden (1988) Se Fuld Film"

Send en kommentar